Het idee achter The Local Giftbox

Giftboxen samengesteld met kleine ondernemers. Elke box staat voor een speciale gelegenheid met prachtige producten passend bij dat thema, denk hierbij aan Valentijns- of Moederdag. Op deze manier willen wij de kleine ondernemers meer in de aandacht zetten en jullie kennis te laten maken met deze ondernemers.

Steeds meer 'shoppen' gaat online, zeker in het afgelopen jaar. Grote ondernemingen en winkelketens zijn online gemakkelijk te vinden, maar kleinere particulieren worden nu vaker vergeten. Ook in binnensteden hebben authentieke boetiekjes veelal plaats gemaakt voor grotere winkelketens. Dit vind ik persoonlijk erg jammer. Door een Giftbox te bestellen leer je verschillende kleine ondernemingen kennen door middel van een product uit de box. Deze ondernemingen bestaan uit zowel horeca, winkeliers en online shops. 

Deze boxen zijn perfect om cadeau te geven en een ander mee te verwennen, maar vergeet ook niet jezelf af en toe in de watten te leggen. 

Het gezicht achter The Local Giftbox

Ik ben Dian, 25 lentes jong en ik woon in de Parel van het Zuiden, Breda. Ik ben opgegroeid in het restaurant van mijn moeder en daar heb ik geleerd hoe het leven van een ondernemer is. Ook in deze pandemie zie ik dus van heel dichtbij hoe moeilijk deze tijden kunnen zijn.

Zelf woon ik al jaren in Breda en telkens word ik weer verrast met prachtige producten van ondernemingen waar ik het bestaan niet van wist, maar waar ik sindsdien niet meer genoeg van kan krijgen. Graag wil ik dit enthousiasme overbrengen aan anderen door middel van The Local Giftbox en jullie net als mij fan te maken van deze ondernemers.

Vaak staan we niet stil bij wat er allemaal nog meer is dan de standaard winkels waar we onze spullen kopen.

Prachtige producten, vaak huis gemaakt en echt iets anders dan wat je gewend bent.